Portfoliónk több darabja kapott szakmai- vagy közönségdíjat (9db Concours d’Elegance kupa), vagy tartott eladási árrekordot (8 árrekord) olyan fontos német, amerikai, olasz, francia vásárokon, mint Villa d’Este, Essen, Stuttgart, Pebble Beach, Amelia Island, Ludwigsburg, Schloss-Getz, Paris.
A #105 MB 300 SL és a #41 BMW 507 autóink állandó helyet kaptak a frankfurti Klassikstadt múzeumban, de építettünk már karosszériát a BMW Classic Münich számára is.
Klasszikus típusismeretet és rutint olyan neves német mesterek kezei alatt szereztünk, mint Jürgen Kassen - Mercedes 300 SL specialista, a néhai Elke Theis és Hans-Jürgen Theis – BMW 507 specialisták, vagy a neves Mercedes restaurátor, York Schmidt.
Az RPM-Styling márka által restaurált járművek kiemelkedő minőségét a klasszikus jármű piac is visszaigazolta, autóink eladási árai átlagosan 10-20%-kal magasabbak az adott típus átlagos piaci értékénél. 2012-2018 között a Hagerty’s BMW 507 árlistáján az RPM-Styling által restaurált darabok publikált eladási árai voltak az adott évek rekordjai. 2017-ben a Goodings & co Pebble Beach-i aukcióján értékesített #81 BMW 507 tartotta a típus rekordját 2,75 millió dollárral, 10%-kal túlszárnyalva a becsült eladási árat.